Regelmatig keer ik eens terug naar “onze reis naar de eilanden”, zoals we onze twee weken Frankrijk in september hier noemen. 

Na mijn ritje van vorige week naar la Plage de Boirie, fietste ik naar het haventje van Saint-Denis-d’Oléron. Ik reed er tot aan het einde van de pier, waar ik een mooi zicht had in alle richtingen. Richting strand met de cabanes.

Maar ook op de wijde oceaan.

En over de jachthaven, waar de scheepjes zij aan zij liggen.

Een mini-vuurtoren?

Daarna fietste ik nog de andere richting uit naar de Plage des Huttes. Waar de lucht prachtig was.

En het ook een beetje tropisch leek.

Ik maakte er een paar van mijn favoriete foto’s.

Een laatste blik op de oceaan.

’s Avonds keerde ik er nog terug om foto’s te maken van de zonsondergang, maar die deelde ik al tijdens de foto challenge.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Vakantiefoto’s doen soms pijn, zo mooi als ze zijn, terwijl we weer in de maalstroom van het gewone leven zitten. Maar ze kunnen je ook je normale dagen kleuren en lichter maken met een glimlach vol herinneringen.

  2. Alsof we een gewéldige zomer hadden als ik deze foto’s zie, Toch herinner ik me van één van jullie vakanties dat het bar koud was. Maar op foto’s laat een zonnetje al gauw warmte zien.

Zeg het eens?