Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

Ik bundelde alle deelnemende foto’s van de afgelopen weken ==> op deze pagina. Neem zeker eens een kijkje, de verzamelingen foto’s zijn erg leuk om te zien!

Het thema deze week: zonsopgang/zonsondergang.

Naar dit thema werd precies wel uitgekeken. Het is dan ook wel een mooi thema, niewaar.

Ik maak zelf heel veel foto’s van zonsopgangen, maar voor deze challenge koos ik foto’s van een zonsondergang. Foto’s gemaakt op de Plage des Huttes op Île d’Oléron. Ik fietste er speciaal heen voor de zonsondergang. En kreeg een mooi spektakel cadeau. Inclusief surfers.

Bovenstaande foto is mijn favoriete foto uit de reeks van die avond. Maar er zijn er nog mooie. Van het begin van de reeks bijvoorbeeld.

Of deze, met twee surfers.

De zon is onder. Er blijft nog één surfer over.

En die houdt het ook voor gezien, denk ik.

Dus! Schiet in actie, en bezorg me je mooiste zonsondergang. Of zonsopgang, daar hoef je nu geeneens zo laat de deur voor uit te gaan. Toch?

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina. Moest ik je foto over het hoofd gezien hebben, aarzel niet om me een seintje te geven. Soms hol ik een beetje achter de feiten aan en mis ik wel eens iets.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

29 reacties

  1. Dankjewel!
   Ja, het is toch wel moeilijk kiezen hè. Hier idem voor mijn foto’s. En voor de jouwe zal het ook nog wel moeilijk worden om er eentje uit te kiezen 🙂

 1. Schitterende foto’s … en wel boffen dat je zo in de buurt woont dat je hier naar toe kunt fietsen …

  PS… ik probeerde via mijn gsm te reageren.. .dat wil dus niet…. ik weet niet hoe dat kan maar ik dacht, ik meld het maar ff

  1. Neenee, zo mooi woon ik niet hoor, aan de rand van de stad en op 50km van de kust. Dit was tijdens onze vakantie, toen kon ik naar zo’n mooie zonsondergang fietsen 🙂

   Het kan wel hoor, maar het is ff zoeken. Ofwel in de WP app, ofwel via browser maar dat is niet zo makkelijk te vinden. Maar het kan. Normaal gezien. Als het niet kan, zou ik niet weten hoe ik het moet oplossen.

  1. Dankjewel *bloos* Alle foto’s mogen er zijn, vind ik, er is geen zonsop- of ondergang die niet mooi is 🙂 Dankjewel om weer mee te doen!

Zeg het eens?