Regelmatig keer ik eens terug naar “onze reis naar de eilanden”, zoals we onze twee weken Frankrijk in september hier noemen. 

Vandaag: la Plage de Boirie in Saint-Denis-d’Oléron.

Meneertje Mertens maakte een langere fietstocht, ik vond het te hard waaien daarvoor en maakte een kort ritje naar het havenstadje Saint-Denis-d’Oléron. Daar is een strand met van die typische, kleurrijke strandcabines.

Het was een rustige ochtend, er was nauwelijks volk op het strand.

Er zijn veel mooie cabines…

… maar deze met de Phare de Chassiron was toch echt wel mijn favoriet.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Heel mooi die kleurtjes. Wij mochten ons strandhokje in Breskens geen kleur geven. Alle hokjes moeten er egaal wit zijn. Toch hebben we het in een wit/grijs streepje gestoken. Mijn man heeft het zelf gemaakt. Vorige week hebben we het verkocht. Het is altijd zo’n gedoe om het op en af te breken. En dan nog de winteropslag. We maakten er eigenlijk ook veel te weinig gebruik van. Dus ja, dag strandhokje. Gelukkig blijft het in de familie. Daar zijn we heel blij mee. Kunnen we nog eens op bezoek.

  2. Ik heb mijn foto’s er eens op nagekeken, maar die met de Phare op het huisje heb ik niet. Er stonden toen precies ook veel minder huisjes als ik het goed kan zien.
    Wel mooi in ieder geval.

  3. Best wel héél kleurig, op zich misschien wel leuk maar toch zou ik ze liever in wat natuurlijker kleur zien en dan wat meer eenheid . Maar ik heb er hiér natuurlijk geen last van dus van mij mogen ze. 😉

Zeg het eens?