Dinsdag had ik de pet scan in het UZ, en normaal zou ik volgende week dinsdag of woensdag naar mijn huisarts gaan om de resultaten ervan te bespreken. Maar ik heb echt een schat van een gynaecologe, en ik weet nu al meer.

Ze belde me deze ochtend: ze is in verlof, maar ze was er toch mee bezig, dus heeft ze snel eens gepiept naar de resultaten van mijn scan, en die zien er erg goed uit. De twee aanwezige vlekjes in mijn ruggengraat zijn kleiner geworden, dus ik reageer goed op de hormoontherapie (eerder bleek al dat het gezwel in mijn borst ook kleiner geworden is). Heel goed nieuws dus. Ze vond het sneu dat zij het wist en ik nog een week zou moeten wachten, dus heeft ze me maar gebeld. Zo lief, nu moet ik geen week meer wachten op nieuws.

Maandag is er multi-disciplinaire vergadering, en als daar groen licht gegeven wordt, vindt de operatie wellicht plaats op woensdag 16 augustus. Maar dat is dus nog niet helemaal zeker. Nog even afwachten.

Maar in ieder geval: hoera, goed nieuws!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?