Positieve dingen. (dat ik veel bloginspiratie heb, dat is ook een positief ding). Sommige dingen doen mij echt deugd.

  • Ge ziet er goed uit, hoor ik vaak. Gij zijt toch wel veel vermagerd hè? Ja, goed hè.
  • Een lieveke dat me vanuit Frankrijk een bericht stuurt, dat ze het vreselijk lastig had op de fiets, maar dat ze door mij, met tranen en al, toch verder doorgezet heeft. Ik word daar echt helemaal warm van. Nooit gedacht dat iemand ooit op deze wijze motivatie bij mij zou vinden. Ik voel me vereerd.
  • Plots staat L. aan mijn deur. We babbelen, een gesprek dat bij momenten onverwacht diep gaat. Ze spreekt ook de gevleugelde woorden uit: het is dankzij het lezen dat je ontdekt hebt dat je ziek was. Ja, inderdaad. Zo had ik het nog niet bekeken. En ik vind het een fijne gedachte.
  • L. had ook een zakje bij met stofjes en een patroon en een kaartje. Ik zit hier weer te glimlachen.
  • Die foto, hier bovenaan, daar word ik ook blij van. En er zijn er nog. Wat doet dat kind deugd aan mijn hartje!

Die lieve, kleine dingen maken dat ik vaak een glimlach vind. Niet altijd is alles zo positief, maar ik doe mijn best. En ik word daarbij goed geholpen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?