Die vraag krijg ik wel vaker de laatste tijd: “Hoe zit dat nu? Wat gaat er gebeuren? Wat staat er op de planning?”

Wel, laat ik het eens uitleggen. Ik neem nu bijna een half jaar mijn dagelijks pilletje Nolvadex. Na dat half jaar (ik startte op 20 december) gaat het als volgt:

  • Op 27 juni heb ik mijn volgende afspraken: in de voormiddag een echo, in de namiddag controle bij de gynaecologe.
  • Daarna vertrekken we gezwind op verlof. We zijn lekker aan het plannen. We kijken ernaar uit. We gaan 3 weken naar Frankrijk, met een deftige mobilhome, ongeveer de helft van onze vakantie volgen we de Tour de France.
  • Op 25 juli heb ik een pet scan in het UZ Gent.
  • In augustus volgt in principe de operatie, en daarna bestraling van mijn rug.

Dat laatste uiteraard onder voorbehoud. Ik heb al genoeg gemerkt dat de planning volledig kan omgegooid worden. Het zal ook afhangen van wat de onderzoeken opleveren. Als ik in augustus geopereerd word, zal pas dan ook definitief blijken wat het vervolg gaat zijn, of de klieren in mijn oksel inderdaad (nog) schoon zijn of niet.

Het komt dichterbij. Het half jaar wachten zit er bijna op. Kom maar op!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?