Bijna, bijna! Was er geen foto van april voor project kapel. Bijna. Door een reactie van Goofball vorige week op de foto van maart, dacht ik: oei, ik moet nog een foto maken. Nog een paar keer aan gedacht, maar dan toch weer vergeten. Gisteren, 30 april, dacht ik er plots weer aan. Aaaaaargh, laatste dag!

En zo sjeesde ik in de namiddag nog snel, voor we vertrokken, naar het Arisdonkstraatje voor een foto. Het was mooi weer geweest, maar de lucht trok stilaan weer dicht. Grijs, wat prominente wolken, een vlekje blauw. Het is toch al iets beter dan egaal grijs.

En deze keer was de foto direct goed, ik hoefde niet meer terug te keren om een betere te maken.

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

    1. Dat valt wel op hè. We hadden zo’n duistere en sombere winter… Ook heel weinig echt mooie zonsopgangen gezien.

  1. haast je als je die van mei nog niet genomen hebt ;).
    (en dan vrees ik dat er weer veel grijze wolken op gaan staan).

Zeg het eens?