Het lijkt erop dat ik voor mijn foto van het kapelletje altijd eens moet terugkeren. Behalve bij zonsopgang. Vorige maand stond de horizon niet goed, deze maand was er teveel tegenlicht en kreeg ik de foto ook niet goed. Ik keerde dus nog eens terug. Qua weer was het niet veel beter dan in februari, grijs en duister. Hopelijk volgende maand een echte lentefoto! Maar voor maart moeten we het dus nog met grijs doen.

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

  1. Zeg wel. Het hangt er een beetje van af op welk moment van de dag ik ga, maar gezien ik het liefst in de voormiddag actief ben, wordt het inderdaad nog een uitdaging.

    1. Hier moesten de kleinkinderen toch in de regen paaseitjes rapen… omdat er ondertussen binnen snel een verrassing klaargemaakt werd. Drie kuikentjes, ook een praktisch paasgeschenk, één van de kippen is overleden en de andere zat nu te vereenzamen.

 1. maart is dan nog grijzer (watn minder wolkvariatie) dan februari.

  ‘k vrees dat je april foto ook grijs zal zijn. tenzij je er net op een zeldzame zonnige dag geweest bent

  1. Shit shit shit shit shit ik moet mijn boom nog fotograferen! (en ik moet over 3 kwartier mijn trein hebben dus nu is geen optie, ondanks de zon!

Zeg het eens?