Een reeksje met “zou je liever” vragen, elke donderdag eentje. Zo van die moeilijke en/of onmogelijke dingen waar je eigenlijk geen zinnig antwoord op kan formuleren. Maar ik ga het toch eens proberen.

Zou je liever in een survival reality show meedoen of in een dating game show?

Miljaar. Miljaar miljaar. Als we het over onmogelijke keuzes hebben, dan is dit er toch wel eentje. Ik vind allebei even erg. Maar misschien de dating game show misschien nog nét iets erger?

Ik heb helemaal geen zin om opgetut op tv te komen, en te concurreren met anderen voor een man. En wat voor man dan wellicht nog. Een oppervlakkige idioot? Ik mag er niet aan denken. En daarbij, ik ben perfect gelukkig met Meneertje Mertens. Ik wil die helemaal niet vervangen. Geen zin in.

Dus ja, de survival reality show dan maar zeker? Hoewel ik me daar compleet niet geschikt voor voel. Goh, nog een pluspunt aan kiezen voor de survival reality show: ik zou er na de eerste aflevering wellicht al uitliggen. Of is dat de bedoeling niet bij een survival reality show? Dat je één na één afvalt? Want zo kan ik het wel hoor, gewoon één keer meedoen, me compléét belachelijk maken en dan verdwijnen. Neh. Keuze gemaakt.

En jij? Wat zou jij het liefste doen? Vertel!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

29 reacties

 1. Wat ik zou doen? Ik zou vooral kijken. Vanuit mijn luie zetel. Kijken naar hoe jij je, zweetdruppels op het voorhoofd en het schaamrood op de wangen, in bochten wringt om een vent te dumpen die je eigenlijk moest veroveren, haha. 😂

  1. Hahaha. Ik denk dat ik weinig moeite moet doen om zó vervelend te zijn dat ik meteen naar huis kan. Ik ben berucht om mijn “if looks could kill ya” blik 🙂

  1. Ik kijk zelf ook niet naar zo’n programma’s. Ik heb één keer (tijdens het binnen fietsen, haha) naar een Zweeds datingprogramma gekeken, en ik wist niet hoe snel ik het weer moest uitzetten. Ver-schrik-ke-lijk. Dat was dus een eenmalige ervaring 🙂
   Jij zou wel wat survivalling aankunnen, daar ben ik zeker van 🙂

 2. Allemachtig dat is een moeilijke dit keer. Realityshow zodat je gevolgd wordt in tot in het toilet en met je blote poeperd op tv verschijnt, nou nee bedankt.
  Dan maar de datingshow waar ik me als een achterlijke ga misdragen en er na de eerste aflevering of misschien wel na 5 minuten via de achterdeur verdwijn.
  Maar eerlijk, geen beide staat me aan.

  1. Hetzelfde hier. Maar als je móet kiezen… het is wel leuk om je hersenen daar over te breken. De strategie van “na 5 minuten lig ik eruit” slaat wel aan 🙂

 3. Ik zou aan geen van beide meedoen. Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt iets voor een camera te doen. Een date wil ik sowieso niet. Op één man na vind ik de meeste vreemd (-: In survivallen ben ik nochtans redelijk goed, maar ik ken leukere wedstrijden.

 4. Ik ga ook voor de survival. Wellicht zou ik er ook meteen uit liggen, maar dat is geen schande. Wie niet waagt, niet wint. Ik mag er niet aan denken dat ik met een wildvreemde moet daten en dan nog gefilmd worden. Dat wordt op voorhand een flop en een grote afgang. Sowieso ben ik niet op zoek want mijn fortuin is gemaakt😁

 5. In real live natuurlijk géén van beiden, maar als ik hier moet kiezen volg ik jouw lijn, de survival reality show en dan zorg ik wel er zo snel maar mogelijk is uit te liggen. Dat zal op mijn leeftijd weinig moeite kosten denk ik. 😉

 6. Beiden niet maar omdat ik ‘moet’ kiezen…. dan maar die 1e al ga ik op voorhand mijn slecht geheugen prijzen en mijn slechte rijkunsten ook, dus ik kom nooit op de correctie locatrie aan 😉

 7. Ik ben totaal niet geschikt om aan een survival programma deel te nemen en heb ook geen zin in fysiek afzien, dus doe dan maar het dating programma. Al zou ik er vermoedelijk al in de eerste aflevering uit liggen bij zoiets als de Bachelor. Ik zou geen enkele moeite doen om mee te dingen naar de aandacht van een of andere macho 🤣

  1. Hahaha ja, gelijk wat je kiest, er is altijd the easy way out door je te laten wegspelen in de eerste aflevering 🙂

 8. geef mij maar de survival reality show. Dan kan ik tenminste zeggen dat ik het geprobeerd heb, toch? En wie weet, misschien ontdek ik wel verborgen talenten die zelfs ik niet wist dat ik had. Al betwijfel ik dat serieus. Ik komwaarschijnlijk heel snel tot de conclusie dat dit absoluut niet mijn ding is. Ook goed. Keuze gemaakt.

 9. awel ik had die redenering bij dating shows. Ik denk vaak dat ik doodeerlijk zou zijn en op zo in grote groep geen moeite zou doen en bij een date ik wellicht snel zou zeggen dat ik niet geïnteresseerd ben (want ik val niet snel voor iemand). En ik zou er snel uitliggen , vermoed ik.

  maar ik hou wel van comfort dus zo van die survival dingen met weinig eten, weinig slaap, …bleh. Ik zou er ook snel uitliggen maar dan hou ik me liever in alle comfort wat meer op de achtergrond in een datinggroep denk ik.

  (jaloezie en bitching is in beide formats wel aanwezig eh).

  1. Jazeker, amai. Ik heb er eigenlijk nooit echt veel naar gekeken, onlangs zag ik wel eens een Zweedse versie van een dating show. Ik dacht allez, de Zweuden, dat moet toch wel meevallen, ik ga eens kijken. Heb nog geen halve aflevering uitgekeken denk ik 🙂

   Leuke redenering 🙂

Zeg het eens?