21 mei. We arriveren in Kroatië. We zochten een plaatsje net over de grens, zodat we niet al te ver moesten rijden. Als we de kust zien, valt onze mond open van verbazing. Zo mooi hadden we het nu ook weer niet verwacht, helderblauw water, het lijkt wel tropisch. Er is nog een kleine glitch als de camping waar we dachten gereserveerd te hebben, volzet blijkt te zijn, maar dat is snel opgelost. We vinden plek op een gigantische camperplaats vlakbij. Een plaatsje gewoon aan het water, dan nog. We slaan onze tenten op en vanaf dan is het genieten.

Langs de ene kant is er de vuurturen van Savudrija.

Langs de andere kant het haventje van Savudrija.

Bootjes allerhande varen voorbij.

De verste camper, dat zijn wij.

En natuurlijk krijgen we een mooie zonsondergang voorgeschoteld. Ver hoef ik er niet voor te gaan, gewoon vlakbij de camper foto’s maken is goed.

Nog een lange sluitertijd folietje om af te sluiten voor vandaag.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

Zeg het eens?