Vorige week had ik I Can See Clearly Now van Neil Finn, waarop Goofball doordraaide met Mr Blue Sky van Ronny Mosuse.

Goofball had duidelijk last van keuzestress voor een opvolger van I Can See Clearly Now, en ik vind die lijstjes met mogelijkheden altijd erg leuk. Mooie versie ook van Mr Blue Sky, maar Ronny Mosuse is nu eenmaal een klasbak van een muzikant, dus dat kan ook niet anders.

Voor een opvolger wilde ik bij hem blijven. OK, ik ben niet zot van the Radios, dus dat was al uitgesloten, en de B-Tunes is wat te lang geleden en te weinig bekend om iets deftigs van te vinden op Youtube. Natuurlijk moest ik ook denken aan de Lalala Live met Neil Finn, maar ja, ik had net Neil Finn. Dat kan dus niet. Hoewel ik jullie dit half uurtje muziekplezier niet wil onthouden, allez, zeg nu zelf: Neil Finn met Ronny Mosuse en een groep zeer bekwame Belgische muzikanten, waaronder ook even de betreurde Robert Mosuse. Je vindt het hier (klik).

Soit, dat kon dus niet, en na nog wat zoekwerk kwam ik uit bij de Clement Peerens Explosition, de pretmetalgroep die in het Leugenpaleis ontsproot aan de breinen van Hugo Matthysen en Bart Peeters, waarbij Mosuse basgitaar speelde. De vettige klassieker Dikke Lu is nog altijd zalig.

Als je daar bewegende beeldjes bij wil, kan ik dit aanraden. Twee nummers dan nog, want het begint met Foorwijf.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

Zeg het eens?