Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Duel van Propaganda, waarop Goofball doordraaide met All for One van Bryan Adams, Rod Stewart en Sting.

De opvolger hield ik simpel, met een liedje uit de tijd (lang geleden) dat Rod Stewart nog schone liedjes maakte. Meer moet dat niet zijn.

Het jaren 70 gevoel krijg je er gratis bij (grijns).

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

  1. Maggie May (en op de andere kant Reason to believe) was het eerste singeltje dat ik kocht. Geweldige liedjes, nog steeds. Het singeltje is ergens in de tijd opgelost, de elpee waar-ie van afkomt heb ik nog in de vorm van een cd. 🙂

    1. Ah zalig 🙂 Ik las ergens, meen ik me te herinneren, dat Reason to Believe eigenlijk de A-kant was, maar dat de radio-DJ’s destijds Maggie May vaker draaiden.
      Ik vind het trouwens een ongelooflijke oorwurm van een nummer.

  2. Dankjewel voor “het gevoel van de seventies” want dat is natuurlijk gelukt. Geen feestje was in die jaren compleet zonder lekker mee te bléren met zijn Sealing , maar dit is ook een heerlijk nummer.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: