Deze ochtend stopte ik de namen van de deelnemers van de sjaal giveaway in een “random name picker”, met dit resultaat!

Proficiat trissewispompom, je hebt gewonnen! Ik contacteer je om af te spreken hoe de sjaal tot bij jou geraakt.

En zo komt de sjaal toch nog bij iemand die ‘m heel goed kan gebruiken, want ook tris ging de sjaal doorgeven aan iemand in nood.

Zoals beloofd in de commentaren van de giveaway, ga ik op momenten dat ik geen concrete projecten heb, nog twee sjaals breien die ik dan bezorg aan mensen die een beetje extra warmte goed kunnen gebruiken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Nou moeeeeeeeeeeeeeee snikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 😛 😛 😛

    nee hoor, heerlijk voor Trissewispompom, van harte gefeliciteerd, geniet ervan, hij is je uiteraard van harte gegund!!!

    En Anne, hartstikke lief gebaar, je bent een moordwijf

  2. Dankjewel voor alle felicitaties 🙂 en voor Annes mooie gebaar als eerste om die prachtsjaal te willen verloten en er nu de juiste bestemmeling voor te vinden. Ik ben blij dat er iemand een beetje extra warmte door mag krijgen! Dit voelt aan als een feestje voor iedereen 🙂

    1. De sjaal is onderweg naar een chronisch zieke dame, via Armoede Maakt Moedeloos. Er werd mij door hen gevraagd jou te bedanken voor jouw mooie gebaar 🙂 Bij deze dus!

Zeg het eens?