Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Het was niet echt een topweek, en veel foto’s heb ik ook niet.

Er zijn nog steeds dahlia’s.

Meneertje Mertens werd ziek tijdens het weekend, zondag voelde ik het ook aankomen en maandag had ik het goed te pakken. Veel meer dan breien deed ik niet meer.

Ik had al een sjaaltje gebreid, deed dan verder met oorflapje 1…

… oorflapje 2… alles aan elkaar breien…

… en vooral koppig doorbreien, terwijl ik eigenlijk al een hele tijd aan het twijfelen was. Ik vond het niet mooi, en uiteindelijk bleek het mutsje veel te groot zijn. Ok dan! Schluß damit!

De hele zooi uitgetrokken, eens gekeken wat voor wol ik nog had, waarbij ik erachter kwam dat ik van de bruine toch nog meer dan 2 bollen heb.

Dan wordt het bruin!

En nu hopen dat ik wél tevreden zal zijn van het resultaat.

Ik voel me nog altijd lang geen 100%, maar vrijdag toch goed genoeg om een koffie te gaan drinken met Janna. Zo was ik toch ook eens buiten. Met drie aan tafel.

Eens vergelijken met een jaar of 6 geleden? Ja hè. Toen was het ook met drie aan tafel.

We aten ook een soepje met zuurdesembrood, en of het lekker was. Met bloemblaadjes in de soep, dat rook dus echt zalig lekker. Bij ROSA, aanradertje! (ja, Myriam, tip voor jou gezien jij toch bezig bent met recenseren én in de buurt woont!)

’s Avonds reden we nog naar Breskens, maar daarover later meer.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Je hebt een stralende dochter!! Jammer dat je zelf even wat minder straalt maar helaas, er heersen nogal wat grieperige virusjes en nog steeds hebben veel mensen weinig weerstand. Beterschap.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: