De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Je zal in mijn titels zien dat ik heel af en toe een dag oversla, dat zijn de dagen dat ik geen foto’s maakte met mijn camera, enkel met mijn telefoon.

Op dag 8 eindigden we de dag in Métabief, in het departement Doubs. Métabief is een dorpje van nog geen 1000 inwoners, dat meer gekend is als ski-oord. Onze camperplaats was een stuk boven het dorp, naast een manège. Met heel mooie uitzichten.

Meneertje Mertens hield zich bezig met het poetsen van de camper, ik hield me bezig met het maken van foto’s van de prachtige zonsondergang. Hieronder dus veel foto’s van meer van hetzelfde, maar ’t is mooi dus whatever.

Zonder commentaar.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

Zeg het eens?