Het kan een lightbox quote zijn. Een tekst op een letterbord. Iets wat ik tegenkom op straat. Ze hebben één ding gemeen: het zijn woorden op maandag.

Ik zou minder bloggen in de aanloop naar ons verlof maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en bla bla bla. Ik kwam nog wat inspiratie tegen dus ja.

Namelijk.

Eergisteren tussen mijn meldingen van WordPress:

Juist ja, mijn blog bestaat 15 jaar. 15 jaar! Vijftien! Vijf-tien! Gestart in april 2006. Hoe zot is dat niet. En still going strong, niewaar.

Vind ik wel schone woorden op maandag.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

26 reacties

   1. Ik denk dat je de onstuimige jeugd wel te boven bent. Ik zie in jouw blog initiatieven zoals het vrienden boekje en de fotochallenge juist het verbindende, lerende en inspirerende en dat maakt je juist allesbehalve een blogdino. Het laat zien dat bloggen nog springlevend kan zijn ook zonder commercie van productreviews. Dat schrijven, evt. fotograferen en delen deugd doen en verdienen dat je er langer bij stil blijft staan dan dat op Social Media gebeurt omdat daar de eerste indruk en de likes het zwaarste tellen.

    1. Wat een mooie, warme woorden Dorothé, dankjewel! En je raakt een punt aan, één van de redenen waarom ik blijf bloggen ook: dit medium is inderdaad veel minder vluchtig dan Facebook of Instagram of andere social media kanalen. En dat vind ik erg belangrijk.

 1. Gefeliciteerd met dit jubileum. Ik kreeg onlangs ook een dergelijk bericht, maar dan voor 10 jaar WP. ik heb vanaf 2005 eerst een tijdlang elders geblogd.
  Ik kan trouwens ook nog altijd niet goed zonder bloggen. Als ik al eens een blogpauze instel, komt er verder meestal ook weinig of niks meer uit mijn handen. Bloggen zorgt voor een degelijker levensritme of zo, denk ik. 😉

  1. Nog wat langer dan ik dus. Ik heb nooit op een ander platform geblogd.
   Het klopt wel dat bloggen voor een bepaalde structuur in je leven zorgt. Eigenlijk toch wel mooi hè 🙂

Zeg het eens?