Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Fred vom Jupiter van Andreas Dorau und die Marinas, waarop Goofball doordraaide met Uptown Funk van Mark Ronson ft. Bruno Mars.

Ik weet het, Fred vom Jupiter is echt bizar als je het nu leert kennen, en dat vond Goofball dus ook. Maar het is een leuk stukje Neue Deutsche Welle. Het werd vrolijk opgevolgd door Uptown Funk, ik moet zeggen zálig nummer met een zeer geestig filmke. Ik heb iets voor supersterren die er hun hand niet voor omdraaien met krulspelden in een filmpje te figureren.

Nu dacht ik het planeten-pad te verlaten, maar liep dat even mis zeg. Ik dacht namelijk door te gaan met Mark Ronson, en als link Mick Ronson te nemen, zelfde achternaam, weetjewel. Maar dan kwam ik verdorie uit bij David Bowie & the Spiders from Mars, ahaha! En bij Starman, verdorie! Dus ja. Mijn originele idee was in ieder geval Mark en Mick Ronson.

Bowie hadden we hier trouwens al een paar keer maar hey, only goes to show his class.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Kwaliteit komt altijd bovendrijven eh dus niet erg dat we weeral bij Bowie uitkomen :).

    Alle, zal ik het nu nog eens in de ruimte zoeken of gaan we naar lagere sferen?

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: