Zeswoordverhaal. Een tweewekelijkse zeswoordverhaal-met-beeld-schrijfuitdaging van Doldriest, die overgenomen werd door Melodyk.

Deze week: overname.

Hm, moeilijke, vond ik. Google en Google Images brachten weinig soelaas. Een zoektocht door mijn foto’s ook niet. Laten sudderen dan maar. En toen zag ik bij Liesbeth de term “vijandige overname”, en opeens daagde het. Ja. Die keer dat Juffrouwtje Energiebommetje zo ziek was dat ze een hele dag niet uit de zetel kwam. Gebeurt niet vaak. Zelden. Bijna nooit. En ik wens het haar niet toe ook, arme meid. (archieffoto februari 2020)

Hostile takeover. Gesneuveld in de zetel. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

23 reacties

    1. Ik had het erbij moeten zetten (en heb het ondertussen ook gedaan): dit is een archieffoto van februari. Het kleine lieve pukje is nu gelukkig niet ziek.

    1. Zoals ik hierboven ook schreef: ik had erbij moeten zetten dat het een archieffoto is. Het lieve kleine pukje is nu gelukkig niet ziek.

    1. Goed gezien, ik heb het er ondertussen bijgezet voor de duidelijkheid, want duidelijk was het niet echt dat het een archieffoto is. Ik vond het ook wel een behoorlijk moeilijke opdracht!

Zeg het eens?