Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!    

Vorige week had ik Montana van Frank Zappa, waarmee Goofball hélemaal niks kon. Ik moet zeggen, ik heb nogal gelachen met de moustachen en Hannah Montana, die Goofball in de richting duwden van Midnight Sky van Miley Cyrus.

Toegegeven, óók behoorlijk buiten mijn comfort zone! Ik had er even niet van terug, maar serieus?  Niet voor lang. Want OK, la Cyrus is niet mijn ding, en Billy Ray Cyrus ook al niet, maar ik moest meteen denken aan die keer dat Miley Cyrus en Ariana Grande Don’t Dream It’s Over zongen op het benefietconcert One Love Manchester (voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag na het concert van Ariana Grande in Manchester in 2017).

Ik herinner me nog dat ik enorm verbaasd én blij was dat dit nummer ineens opdook, en dat het dus ook nu nog weerklank vindt bij jongeren. En zoals altijd schiet ik vol als het publiek vollen bak gaat meezingen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

    1. oh ‘k ben het nog niet beu hoor. ‘k merk zelfs dat ika nders naar de radio luister: Als Anne me ooit iets met dat woord of zo of zo, stuurt, dan zou dit wel leuk zijn :p

  1. Geweldig nummer maar ik sluit me aan bij iedereen die het liever van Crowded House hoort.
    Maar niet mis met de stemmen van de dames ( waarvan ik er maar één van naam ken)live zingen is natuurlijk wel ilastiger dan een studio opname met alles er op en er aan.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: