Ik probeer in december alle dagen te bloggen, en voor zondag had ik nog geen enkel idee. Het writer’s block zat al op mijn schouder white noise in mijn oor te blazen, en het witte blad lachte me lieflijk toe. Maar ahaaaaa! Mis poes! Geen writer’s block, geen wit blad. Ik heb namelijk een idee.

In mijn zoektocht naar inspiratie kwam ik de story cubes tegen. Gooi dobbelstenen en maak verhalen met random tekeningen. Leuk idee.

Wat me bij het volgende idee bracht. Mijn lezers worden mijn inspiratie. En ik word uitgedaagd om te schijven.

Geef me 3 woorden of 3 beelden, en ik bouw er een verhaaltje rond. Maakt niet uit wat, gewoon 3 random woorden, of 3 random beelden. Via de reacties op mijn blog, via Facebook, via mail (anne at zonderdank punt be). En dan komt er vanaf volgende zondag elke week een verhaaltje, tot de inspiratie op is. Laat maar komen! 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Leuk idee! Ik ga mij niet heel creatief zijn, maar mij gewoon laten inspireren door mijn huidige bezigheid 🙂 Mijn woorden voor jou zijn respectievelijk wat ik uit het raam zie, mijn bestemming en de kleur van de stoel waarop ik zit, zijnde sneeuw, Lausanne en petrolblauw. Benieuwd wat voor verhaaltje je daarmee gaat bedenken!

    1. Ha leuk, nog een verzoekje! Ik zie dat wel zitten, komt in orde! Over een paar weken, er zijn nog wat verzoekjes voor jou. Hopelijk wordt het wachten beloond 🙂

Zeg het eens?