Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik kuiste mijn naaikot uit. Leeg ziet dat er zo uit. 

Ergens anders in huis ziet het er dan wel zo uit. 

Alles is weer in orde nu. Vanop mijn tafel staart een dreigende, donkere hoop fluffiness naar mij en roept: werk mij af! werk mij af! Ik word er een beetje depressief van. 

Een breiwerkje met veel kleurtjes (of kleurschakeringen, so you wish):

Dat levert soms wel een kluwen van draden op:

Het is weer die tijd van het jaar.We gingen naar Oma Oma en Herman om foto’s van het viergeslacht (de viergeslachten) te maken. Die toon ik hier niet, ik doe er misschien later nog iets anders mee. Wel een paar andere foto’s, gemaakt door Oma Oma en Herman. 

Mijn jongste kleinkind was dicht bij mij, en dan ben ik content. 

Niet dat zij altijd even content was, maar hey, daar kunnen we tegen, en dat kwam wel weer goed. 

Het oudste kleinkind was wel te vinden voor wat deugnieterij. 

Het was triestig weer.

Daar waar ik graag blauwe luchten fotografeer, dacht ik nu maar eens een triestige grijze lucht te fotograferen. 

Deprimerend, ik weet het. En ik heb geeneens een vrolijke foto om mee te eindigen. Het is dan ook december. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: