Niks creatiefs te delen deze week, dus dacht ik, ik doe eens een update van hoe het hier eigenlijk gaat.

Het gaat hier stillekes, dat vooral. De vermoeidheid wil van geen wijken weten, en daarom blijf ik nog een tijd in ziekteverlof.

Doordat mijn ziekteverlof verlengd is, hoef ik ook wat langer nog niet na te denken over wat ik erna wil doen qua werken. Daar ben ik ook blij om: ik heb ook de energie niet om te bedenken wat ik zou willen doen, dus wat uitstel is op dat vlak ook geen overbodige luxe.

Is het hier rustig en kan ik op het gemak thuis rondpotteren, dan lijkt het wel goed te gaan. Van zodra er (sociale) verplichtingen en uitjes en bijeenkomsten bijkomen, zak ik na een uur of 2 als een puddingske in elkaar. En daar zit voorlopig niets van beterschap in. Heb ik het gevoel dat het wat beter gaat, dan krijg ik wel weer een klop van de hamer.

Slapen gaat met ups en downs, momenteel een zeer diepe down, ik begin te overwegen weer eens een slaappilleke te nemen om uit de neerwaartse spiraal te geraken. Over het algemeen helpt dat wel. ’s Avonds zijn mijn bed en ik absoluut geen vriendjes, ik lig te woelen en te draaien. Als ik in slaap val, schiet ik over het algemeen snel weer wakker, en begint het hele lolleke opnieuw. ’s Morgens daarentegen, zijn mijn bed en ik dikke vriendjes. Wat ’s avonds vervelend warm en ongemakkelijk lag, is ’s morgens lekker warm en zalig, en ik geraak er moeilijk uit.

De revalidatie is ondertussen met succes afgerond. Ik voel dat mijn conditie stukken beter is. Ik ben ondertussen gestart met een schema om te fietsen, dat heel langzaam opbouwt. Vaak slechts 20 of 30 minuten fietsen, maar dit weekend toch een eerste keer een uur en een kwartier. Het gaat goed, en het doet ook deugd. Ik heb er plezier aan. Het weer wil eindelijk ook wat mee.

Qua naaien had en heb ik een beetje een dip, ik heb wel allerlei ideeën in mijn hoofd, maar eraan beginnen is ook nogal moeilijk. Maar ik denk dat ik vanaf volgende week toch wel weer wat meer ga doen.

Op 23 april heb ik een reeks onderzoeken, op 26 april weet ik de resultaten daarvan. Duimen jullie mee voor goede resultaten?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?