Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik weet niet wat het is, wellicht mijn gebrek aan puf de laatste weken, maar het blijft armoe troef wat foto’s betreft. Gelukkig zijn er mijn fietstochtjes en Lili.

Op zaterdag fiets ik langs het Damvalleimeer, het is er even mooi als altijd. En ik ben aangenaam verrast door de heraanleg van de weg naar de Dendermondsesteenweg. Jammer genoeg is het een heel kort wegje. Er zouden er zo veel meer moeten zijn.

Er is ook Lili, vers uit haar bed na een dut en engelachtig als altijd.

Op maandag krijg ik een vroeg moederdagcadeau, en op dinsdag wordt het meteen in gebruik genomen. De wortelsoep is heerlijk!

Woensdag ben ik op stap en kom ik dit tegen.

Donderdag maak ik een heel kort fietsritje, en ook kort bij de deur valt er moois te zien.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?