Meet Shark and Mitt, the oven mitts! Shark Attack!

In de praktijk zijn ze minder gevaarlijk dan ze eruit zien. Ze eten uw vingers zelfs niet op, en ze zien elkaar nog graag ook, flower power en al, niewaar.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Dus. Dat was iets wat al lang op de planning stond. Zelf ovenwanten maken. En eindelijk kwam het er eens van (getriggerd doordat ik spulletjes wilde maken voor Little Miss Sunshine haar speelgoedkeukentje).

Ik zocht een patroon, en vond iets wat er mijns inziens heel erg praktisch uitzag. Ik kocht isolerende voering bij Amazon (pokkeduur, dus maar hopen dat het goed is). En ik gebruikte stof uit mijn voorraad. En biaisband uit mijn voorraad. Die er niet hélemaal bij past, maar och ja, ik heb niets moeten kopen dus ik ben daar ook content mee.

Het in elkaar steken ging onwaarschijnlijk vlot, die dingen zijn dus echt beestig gemakkelijk om te maken. Op een uurtje tijd heb je er gemakkelijk 2 gemaakt.

Nu gaan we ze eens uitproberen, en als ik tevreden ben van die isolerende vulling, maak ik eens een grote, lange, rechthoekige oven-euh-want-of-hoe-moet-je-dat-noemen.

(met mijn excuses, het roze liet zich gruwelijk slecht fotograferen)

#40dagenbloggen, uitleg vind je hier, deelnemers vind je hier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

    1. Ha, als ik nog eens in de Action ben, ga ik eens kijken 🙂
      Ik heb deze gekocht in de hoop dat de vulling ook nog isoleert na één of meerdere wasbeurten… daarvoor ben ik dus nog altijd benieuwd.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: