Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Call me nerdy, maar ik vond dit mooie kleurtjes en een mooi beeld, en dat wilde ik bijhouden.

Zondag hadden we bezoek. Het kleine juffrouwtje zonneschijn zag er zo engelachtig uit, dat moest ik op de foto hebben.

Ik slaagde er één keer in om het vast te leggen, daarna glinsterden de oogjes weer van de deugnieterij.

In de namiddag gingen we wandelen. In Zevergem. Waar we het veel te druk vonden. Maar wel mooi.

Ongeveer hier (we gingen naar links, niet rechtdoor) begon een modderige episode waar ik geen beelden van heb. Ik had het veel te druk met mopperen en niet onderuit gaan in de viezigheid.

Maar mooi was het wel.

Een stapeltje geknipte stofjes. Worden in de loop van de week omgetoverd tot een pyjamaatje en twee jurkjes.

Het bloemetjesstofje zag ik op de Facebook pagina van Stoffen Verkempinck… en triggerde me een beetje. Ik bestelde stofjes, en ben er supercontent van. Mooi, en heel goede kwaliteit. Zalige winkel. Ik heb er alleen wat spijt van dat ik van het rechtse stofje maar een meter bestelde.

Ik bestelde ook patroontjes. Hiep hiep hoera!

Zomerpyjamaatje voor het kleine meisje.

Donderdag ging ik te voet naar het Sint-Lucas. Het was koud, het was zonnig. Op het Steendam zag ik opeens weer in wat voor een mooie stad wij toch wonen.

#40dagenbloggen, uitleg vind je hier, deelnemers vind je hier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?