Noteer een week lang alle dingen waar jij blij van werd. (pagina 168, opdracht 9)

Opdracht 7 was “verzamel een week lang foto’s van de leukste schoenen die je tegenkomt”. De volgende opdracht borduurde daarop voort: “vervang schoenen door 51 andere dingen voor de rest van het jaar”. Maar ik heb momenteel geen zin in doorlopende opdrachten (de “same place different time” of zoiets opdracht liep ook al fout), dus ik sla die over. Op naar alles waar ik blij van werd de afgelopen dagen. Ik nam zondagochtend (het moment waarop ik blogberichten schrijf en klaarmaak voor de komende week) tot vrijdagochtend (het moment waarop ik dit bericht publiceer.

  • een procrastination-probleem opgelost: naar de huisarts geweest, mijn oor laten uitspuiten, voorschriften gevraagd. Normaal zit ik daarvoor goed tot na onze vakantie. Het was daarbij weer een fijne babbel met een fijne mens.
  • een Danio banana split als “staaltje” bij de Collect & Go. Scháámteloos lekker.
  • nog een procrastination probleem aangepakt: wat administratieve dingen uit de weg geruimd. Oef.
  • een vriendin van me die gezondheids-gewijs goed nieuws kreeg. Ze is er nog niet helemaal klaar mee, maar het gaat de goede richting uit. Hoera! We hebben elkaar beloofd: deze tijd volgend jaar spreken we niet meer over deze klotefase in ons leven.

Voor de rest, mijn vlakke mood zorgt ervoor dat ik van weinig dingen echt blij word. Klinkt triestig, maar is het niet echt, voor mij, momenteel. Want die vlakke mood zorgt er ook voor dat ik van weinig ook triest of boos word. Best wel makkelijk. Ik heb wel gelachen, deze week, tijdens het kijken naar de Giro. Met Pibernik, die een rondje te vroeg zijn armen in de lucht stak. Arme jongen, leedvermaak is mijn ding niet, maar ik heb wel zitten schateren op het moment zelf. Pure slapstick!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?