Krijg ik dit in de meldingen op mijn WordPress dashboard:

Happy Anniversary with WordPress.com!
You registered on WordPress.com 11 years ago.
Thanks for flying with us. Keep up the good blogging.

Het is mijn blogverjaardag vandaag! 11 jaar geleden registreerde ik mijn blog op WordPress.com. Sindsdien heeft mijn blog al behoorlijk wat metamorfoses doorgemaakt, onder andere een migratie naar een eigen domein, vele veranderingen van onderwerpen, verandering van uiterlijk en ook een aantal blogstiltes.

Maar zoals het nu gaat, vind ik het wel fijn, plenty onderwerpen, en ik heb er over het algemeen plezier in ook. Ik ben content met de lay-out, ik amuseer me met de foto’s. Dus ik doe nog wel even verder.

(bedankt voor het berichtje, WordPress, anders ging deze verjaardag weer eens ongemerkt voorbij)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?