Toon wat er in je handtas zit zonder hem eerst uitvoerig schoon te maken, dus met rondsligerende bonnetjes en papieren zakdoeken. Be real.. (pagina 166, opdracht 11)

Ik toonde al eens eerder wat er in mijn handtas zit. En jammer maar helaas, veel rommel zit daar niet in. Ik neem mijn rugzak mee naar het werk, en die maak ik elke avond weer leeg. Als ik daarnaast en daarbuiten een sjakos gebruik, dan maak ik die ook iedere keer weer leeg, leg mijn portefeuille en zo in een mandje op mijn tafel, en ruim de rest op. Dus, geen brol in mijn tassen.

Dit zit in mijn rugzak als ik thuiskom van het werk:

DSC_1971

Portefeuille, sleutels, telefoon, zonnebril, portemonnee met enkel geld, zakje voor een usb-stick, pijnstillers, wat pleisters. En een handtas voor moest ik over de middag eens op zwier willen, zodat ik niet mijn hele rugzak hoef mee te slepen. Rugzak die ik vreselijk beu ben trouwens, ik wil eens iets anders. Maar ik heb mijn goesting nog niet gevonden.

Verder nog een paraplu, een herbruikbaar zakje voor boodschappen, een nagelvijltje.

Het meest schaamtelijke dat in mijn rugzak zit, zijn wat plastiek zakken om mijn boterhamdoos in te steken, en de was van het werk. En, een vuile zakdoek, oeps.

DSC_1974

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?