DSC_1863

Ik zag het op Pinterest, en ik dacht: dat kan ik ook!

Oud servies kopen in de kringloopwinkel doe ik immers vaak, en overschotten stof heb ik genoeg liggen.

Dus, ik nam wat oude kopjes uit mijn kast, rommelde tussen mijn voorraad overschotjes. We kochten staalwollen sponsjes. We kochten alleslijm. Ik had nog wat vulling liggen.

Dus. Een staalwollen sponsje, aangevuld met wat zachte vulling. Daar een overschotje stof rond draaien. Lijm in de bodem en aan de zijkant van het kopje. Bolletje er zo netjes mogelijk inproppen. (ik las elders wel dingen van vastmaken met een rekker of een knoop maar dat kwam niet mooi uit bij mij, en ook iets van een lijmpistool maar dat vond ik nogal drastisch omdat ik dat daarna wellicht nooit meer ga gebruiken)

En tadaaaaah, leuke speldenkussentjes!

DSC_1870

Oh, en waarom sponsjes in staalwol? Die scherpen je speldjes aan!

DSC_1877

DSC_1878

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?