Het maken van babykleertjes is even on hold gezet tot de baby geboren is. Er zijn genoeg alternatieven: de stapel stof in mijn schuiven mag gerust wat kleiner worden. Dus naaide ik in het weekend 2 pyjamabroeken voor Meneertje Mertens, en 2 shirts om in te slapen voor mij. Allemaal in stofjes die ik vond bij een Turkse stoffenwinkel op de Dendermondsesteenweg, tijdens de solden, voor 1 euro de meter. Geen superkwaliteit uiteraard, maar goed genoeg.

Pyjamabroeken voor Meneertje Mertens, gewoon overgenomen van een oudere broek, en in elkaar gestoken volgens het beproefde recept.

DSC_1949

Best wel tevreden van de afwerking.

DSC_1950

In één van de broeken herkent u een stofje gebruikt voor een onesie voor de baby.

DSC_1962

Voor mezelf maakte ik 2 shirts volgens het ook al zeer beproefde Deer & Doe recept. Heerlijke shirts vind ik dat, heel mooi model dat een beetje wijder uitloopt naar beneden toe. Ook hierin herkent u een stofje dat eerder al gebruikt werd voor een onesie voor de baby.

DSC_1932

Ook hier zeer tevreden van de afwerking.

DSC_1934

Vooral van dit shirt, zodat een foto van nóg dichterbij ook mag.

DSC_1945

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: