Maak een lijst van 10 leuke zinnen die je vandaag hebt gehoord (pagina 92, opdracht 4)

Daar had ik nu eens geen zin in zie. 10 leuke zinnen? Onthouden? Opschrijven? Pfffff neen. Iets anders bedenken. Mijn favoriete quote uit een boek ging ik hier dan zetten. Maar dat héb ik ooit al eens gedaan. Een andere quote dan? Blogpost geschreven, en in de prullenbak gekieperd.

En toen had ik een goed idee. Laat ik hier eens 10 van die Facebook prentjes zetten waar ik een hekel aan heb. Zo 10 van die dingen waar je na x aantal jaar Facebook echt wel genoeg van hebt. Allez, ja, ik toch. Me eraan ergeren doe ik niet (dat is meer het departement van Meneertje Mertens), ik scroll erover en laat ze aan me voorbij gaan. Maar toch. Ziehier, een handvol Facebook crap. Enjoy!

We beginnen met het verse kopje koffie elke dag zeker?

coffee

Waarna we verder kunnen met de melding dat we alle mensen die we niet kunnen uitstaan, of die niets tegen ons zeggen, gaan unfrienden. (ik doe dat ook, mensen unfrienden, meestal om hun politieke voorkeuren, maar ik kondig dat niet aan, ik doe dat geniepig in stilte)

unfriend

Dan gaan we verder met een zeer geïnspireerde tekst over wat onze moeders voor ons betekenen (en eigenlijk ook vooral wat wij willen betekenen voor onze kinders).  mother

En nu we het toch over god hebben, doen we nog even verder.

god

De god van Facebook mag ook eens zijn zegje doen.

sucker

Dan volgt nog eens een favorietje over jaloezie.

jealous

En als dat nog niet genoeg is, well go fuck yourself, will you?  impress

We zijn wij toch slim, en we willen dat graag etaleren.

mistake

Laat de drama queen in u los! We lezen dat graag! Ook al geven we het niet graag toe.

upset

En ga nu allemaal maar buiten spelen, wandelen, een boek lezen, de gazet lezen, want al dat geprul op uw telefoons en tablets op sociale netwerksites is toch maar tijdverspilling. Praat keer echt tegen echte mensen! Ge zult zien dat uw levenskwaliteit dramatisch naar omhoog gaat!

jail

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?