tornmesje

De zomer is voorbij, en het zomerreces op Satur9’s World zou ook voorbij moeten zijn. Maar ik ben nog niet helemaal in de juiste stemming. De dagen zijn te kort, er is teveel te doen.

Het is in ieder geval tijd voor een korte update.

De zomer was fijn, de vakantie was fijn, en we zijn al volop aan het plannen voor volgend jaar. De Tour de France zou de Mont Ventoux aandoen, en dat opent allerlei vrolijk getinte perspectieven.

We fietsten veel deze zomer, ons velletje is mooi bruin. Er zal nog wel wat gefietst worden tot de koude zich aandient, en we hebben in september zelfs wat plannen op het water. En een concert van vader en zoon Finn (if all goes well).

Qua handwerk is het een beetje stilletjes: een peesontsteking in mijn schouder weerhoudt me van haken en breien. Naaien doe ik wel, maar dat gaat traag vooruit. Ik ben bezig aan een mooi kleedje, eerst in probeerversie en nu in definitieve versie. Waarbij het inzetten van de rits weer eens niet wil lukken (rekstof rekt, per definitie, een rits niet, en dat levert problemen op). Waarna ik besloten heb dat een rits eigenlijk niet hoeft, en ik die aan het uithalen ben. En dat ga ik ook doen bij de testversie, want eigenlijk, feitelijk, wil ik dat die testversie ook mooi wordt. Dus we sukkelen verder, en het tornmesje is mijn BFF (eerder Big Fat Fuck dan Best Friend Forever, if you don’t mind).

Binnenkort beginnen we er hier weer aan! Maar nu nog even niet 😉

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: