Deel je favoriete travel essentials / haarproducten / kledingstukken ever (pagina 63 opdracht 15)

Ik heb een jeukhoofd. Een jeukend hoofd. Een gekmakend jeukend hoofd, soms. Vooral in de winter, de kou lijkt er een nefaste invloed op te hebben. Ik krab me kapot, dag in, dag uit, als ik niet oplet. Maar ik let wel op, en ik probeer zo weinig mogelijk te krabben.

En ik gebruik shampoo die ik koop bij de apotheek. Ducray Extra-Doux. Heel zachte shampoo die ik vaak mag gebruiken. Pokkeduur, maar wel beter dan de gewone shampoos uit de supermarkt. Hiermee heb ik in ieder geval toch minder jeuk dan met andere shampoos.

extra-doux-produit_1

Waar die jeuk vandaan komt? Geen idee. Het is gelijk migraine. Hoe je eraan komt, vanwaar het komt, geen idee. Maar het is er wel en je probeert zo goed en zo kwaad als het kan de symptomen te bestrijden.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?