Neem deel aan een project als #100happydays en doe het enkel op je blog (pagina 63 opdracht 12)

31daysphoto-300x300

 

Day 5 – Understanding Aperture Part 1

Day 6 – Understanding Aperture Part 2

Day 7 – Tackling Depth of Field

Het ging gelijk een beetje niet vooruit, maar kijk, drie lesjes in één blogbericht, zo lossen we dat op. Omdat de drie lesjes over hetzelfde gaan. Aperture. Opening van de lens. DOF. Allemaal dingen waar ik al van gehoord had, maar niks van kende. Dat van die klok en die klepel en zo. Ik zat twee jaar geleden te kijken naar de foto’s die Janna nam, van onze tuin en onze tuinkabouter, op deze foto eens hier gefocust, op de andere daar. Nu weet ik waar de klepel hangt. Zo ongeveer toch.

Voorlopig blijft het een beetje zoeken, omdat er dingen zijn aan de camera die ik niet ken en weet, en waar ik op hetzelfde moment op blijf zoeken.

Dus heb ik weer een hele reut foto’s genomen, bij ons thuis binnen, bij ons thuis buiten, bij mijn ma buiten, tot mijn grote ontevredenheid. Waarna ik nog eens bij ons thuis foto’s genomen heb, waarbij ik toch tot een vrij bevredigend resultaat kwam.

f/29

DSC_8305

f/10

DSC_8307

Yes I can!

 

 

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?