DSC_8036

Enige tijd geleden maakte ik de Two Zip Hipster Bag, waarvan ik heel tevreden ben. Super patroon, heel goed uitgelegd, en de afwerking was ook heel erg geslaagd. In een heel leuk stofje, maar daar zat een beetje een probleem: het stofje ligt nogal buiten mijn gewoonlijk kleurenpalet, en soms vloekt het echt met de kleren die ik draag.

Dus rijpte het idee om een tweede versie te maken, in een meer neutrale stof. In mijn schuif lag nog een laatste stofje van het verjaardagscadeau van mijn schoonouders, gekocht bij Puurcent. Grijs met zwarte bloemetjes. Bij Stoffen Verkempinck kocht ik bordeaux stof met bolletjes voor de voering, en 2 zwarte ritsen.

DSC_8044

Het in elkaar zetten lukte al even vlot als de vorige keer. Zalige uitleg toch, van Dog Under My Desk patterns.

En verder heb ik hier niets meer over te vertellen, zo simpel was het allemaal.

DSC_8071

Behalve dat er in mijn hoofd al een volgende versie zit, een effen zwarte in iets steviger katoen, met voering in een effen knalkleur en bijpassende ritsen in zelfde knalkleur. Paars? Groen? Oranje? We shall see!

DSC_8088

DSC_8087

DSC_8089

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?