Maak een lijstje met blogideetjes voor je lezers, en vraag hen wat ze graag op je blog willen lezen (pagina 63, opdracht 6)

Het is lang geleden dat er nog eens een #projectblogboek blogpost kwam, niewaar? Veroorzaakt door een algehele malaise, maar ook door het feit dat ik niet goed weet wat ik hiermee aanmoet. Het is nu eenmaal zo dat ik niet overloop van de ideeën. Ik heb wat ideeën klaarstaan, maar die kan ik hier niet echt in gebruiken. Dus ja, wat doen we hiermee. Zou er ergens een random ideeën generator zijn? Eens kijken.

Getver, dat bestaat dus. Komaan, hop hop, hier gaan we dan!

Mmmh, dat is het toch niet helemaal. Ik wil ideeën om te schrijven, geen ideeën om te doen.

OK, deze dan. Goed, random word generator, here’s the plan. Ik laat dat ding vijf woorden kiezen, en dan kiezen jullie daaruit een woord waarrond ik een verhaaltje moet vertellen. Via de comments hier of op Facebook. Goed?

woord

Jullie mogen dus kiezen tussen:

  • pijl
  • menu
  • sectie
  • financiën
  • stilte

Laat maar weten! (en pssst, zeg, meedoen hè, anders is het echt wel een beetje zielig voor mij)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?