DSC_6582

In mijn goesting om eens wat dingen af te maken, haalde ik een stofje uit mijn schuif dat ik kreeg van een vriendin, waar ik nog net een broek uit kreeg zoals deze die ik al eerder maakte, het Burda 7400 patroon volgend.

En ja, mijn goesting om snel iets in handen te hebben, werd beloond. Op dag 1 knipte ik de stof, op dag 2 speldde ik de zakdelen op de broekdelen en naaide ik 1 zakdeel (dat ging nogal vooruit, ahah), op dag drie stak ik de broek op een voormiddag in elkaar. Me happy!

Zoals gezegd, stof die ik kreeg van een vriendin, in mijn kleurtjes, maar het motief is een beetje avontuurlijk voor mij. Maar wel leutig, nu heb ik drie zotte broeken.

Tevreden met de boordband…

DSC_6592

… met de zakken… (beetje camouflagestof dus minder makkelijk te spotten)

DSC_6591

… met de plooitjes en boordjes onderaan…

DSC_6599

… overall happy really.

DSC_6588

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: