Gentblogt houdt ermee op. Nog een maand doen ze voort, en op hun tiende verjaardag wordt de site “bevroren”. Er komen geen nieuwe artikels meer, en reageren is niet meer mogelijk. Maar de site verdwijnt niet, alle inhoud blijft staan.

Amai, ik moest even slikken toen ik dit las. Gentblogt, dé blog der stadsblog? Voor mij zowat dé blog der blogs eigenlijk. Vele uren heb ik er al lezend gesleten.

Het lijkt zowat ongemogelijk, dat Gentblogt er niet meer zal zijn. Maar langs de andere kant begrijp ik het ook wel. Er moet enorm veel tijd en energie in kruipen, en ik kan heel goed begrijpen dat je dat niet kan blijven opbrengen. En het kost geld ook, zo’n site in de lucht houden en werkend houden.

Dus, alle respect. Echt alle respect. Maar jeetje mina, ik ga jullie echt wel missen hoor!!

Lees hier de aankondiging van het nakende einde van Gentblogt, en de lawine aan reacties.

Kijk hier naar de reportage op AVS, alhoewel ik die eigenlijk veel te eenzijdig vind. Maar Lien zien is altijd leuk 😉

 

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?