Meubels dienen om verhuisd te worden, dat is mijn leuze. Dus waar vroeger onze bureaus stonden, staan nu de zetels. Boven de bureaus hingen nogal lompe magnetische borden. Waarvoor gaten in de muur geboord moesten worden, destijds. Dus zaten we nu met een flink pak lelijke, gapende gaten in de muur. De oude verf gaan zoeken, daar had ik geen zin in. Dus dacht ik: ik koop een grote kader, met een mooie foto in. Beetje gezocht op het internet, maar een echt grote kader is toch een beetje te duur naar mijn goesting.

Ander verhaal. Al bijna 19 jaar geleden ging er hier eentje voor het eerst naar school. Kort daarna was er een project in de kleuterschool, waarbij ze de kinderen lieten schilderen op doek. Er waren een paar oefenprojectjes, en daarna was het “voor echt”. Die kleine petotterkes waren echt klein, zie je wel?

Janna_Jara_web

Janna en Jara, samen een beetje beteuterd op één van hun eerste schooldagen.

En wat blijkt, de peuterkunst van bijna 19 jaar geleden, ze blijft mooi. en ze hangt weer aan de muur. Tot we eens iets anders vinden. Of van gedacht veranderen.

schilderij

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: