Ongevraagd advies #projectblogboek

Geef iemand ongevraagd advies. Een celeb, een buurman, je hond (pagina 22 opdracht 13)

Ongevraagd advies. Ik ben er een held in. Op het vlak van “problemen oplossen” (ook emotionele) ben ik namelijk een echte vent. Als ik luister naar iemand die zijn of haar problemen aan mij vertelt, dan wil ik altijd meteen een oplossing bedenken. Dat schijnt dus iets typisch mannelijks te zijn.

Dus ja. Wie zal ik eens ongevraagd van advies voorzien.

Bart De Wever? Die zou ik toch wel eens willen vertellen dat hij niet goed bezig is. Er was een tijd, toen hij nog goed in het vlees zat, dat hij het allemaal goed wist uit te leggen. Met een monkellachje alhier en een twinkel in het oog alginder. Maar sedert de man vermagerd en burgemeester van Antwerpen is, lukt het niet meer zo, vind ik. Hij ziet er zurig uit, altijd bezorgd, altijd een frons op het voorhoofd. Hij was al zeer karikatuurwaardig, maar zijn kop wordt zo steeds geschikter voor karikaturen. En zijn acties ook, die roepen steeds meer om spot en hoon. Keer uw kar, Wever, en probeer niet het land te besturen vanuit het Schoon Verdiep.

Oei. Wat doe ik nu. Politiek op mijn blog. Het is allemaal de schuld van de sossen! Ongevraagd advies aan mezelf: doe niet aan politiek op uw blog. Er komt alleen maar gezaag van.

Dus: that’s it folks!

Verwante Berichten:

1 reactie

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: