5

Maar allez, zo moeilijke dingen allemaal! Ik heb geen idee wat mijn beste blogpost ooit zou zijn. Ik zit hier al even over te sjieken, maar toe, beste blogpost, whatever. Het is niet gelijk dat ik een grote hoop lezers heb en populaire blogposts en al. Dus scroll ik eens wat naar beneden en zie ik blogposts waarmee ik mijn dochter blij maakte, een truitje waarvan ik super tevreden was (ben), (en zo zijn er wel meer maar ik ga ze hier niet allemaal opnoemen zekerst), schone foto’s in en rond Assenede, en ook van begraafplaatsen in de westhoek, mijn verhaaltje over de Tour 2014, enzovoort enzovoort. Oh en dat bericht van mijn wolkske, natuurlijk, dat was echt wel een toppertje.

En zo kunt ge natuurlijk ver terug gaan. Tot april 2006, de maand dat ik begon met bloggen, bijvoorbeeld. 8 jaar geleden al ondertussen, amai!

Kijk, zo heb ik toch nog iets gemaakt van een opdracht waar ik helemaal niks in zag.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. 19 april 2006, 07u19:
    “7u ‘s ochtends is nogal vroeg om aan weblogs en RSS feeds te zitten prutsen. Dit is eigenlijk een testje.”

    Acht jaar later… 😀

Zeg het eens?