Ik las een berichtje over de verjaardag van de blog Kruimels, waardoor ik me begon af te vragen hoe oud mijn blog nu wel al was. 6 jaar, dat wist ik wel nog, ergens in 2006 ben ik begonnen. Het eerste berichtje gaan opzoeken, en kijk eens, deze blog is 6 jaar en 2 dagen oud, eergisteren was ie jarig! Oeps! Gelukkige verjaardag, blog van mij, en sorry dat ik je verjaardag vergeten was.

In die 6 jaar is veel gebeurd… gingen meneertje Mertens en ik samenwonen, zijn meneertje Mertens en ik getrouwd, kochten we het huis waarin we woonden (of beter, kochten we mijn ex uit), evolueerden we van gezin van 6 personen naar gezin van 5 personen (uitleg hebt u hierover nooit gelezen, en zal u hier ook niet lezen, maar goed, geen paniek, er zijn geen mensen dood, soms zijn we nog wel met 6), hebben meneertje Mertens en ik geen nieuwe kindjes bijgemaakt en zijn we dat ook niet van plan moest u soms denken zo van een nieuw gezinnetje een nieuw kindje en tralala… nee nee. Er zijn genoeg redenen voor geen nieuw kindje. Jeetje, waar ben ik nu weer over bezig. Op blogtechnisch vlak heeft mijn blog een nieuw thuisadres, en binnenkort ga ik eens op zoek naar een nieuwe lay-out, een blog van 6 jaar mag wel eens een nieuwe outfit zeker?

Ik vind het zelf leuk af en toe eens rond te struinen in het archief. Het heeft toch wel een beetje van een dagboek, met haken en ogen dan wel, want ik was niet continu actief. Grappig om te zien wat voor jongskes de kinderen waren in 2006. Eigenlijk zou ik eens een foto van elk van hen moeten publiceren van nu, ik zal eens vragen of ze daar zin in hebben. Van Milan staat er wel een recente, maar die is niet echt representatief, met zijn kijk-eens-ik-heb-(g)een-beugel-grijns.

Voila zie, dat was een berichtje met een mooie rond.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. hè leuk Karin je hebt een nieuwe blog 🙂 en ik moet de oude nog gaan lezen… had het recentste berichtje gelezen en er was al meteen herkenning… dit weekend ga ik wat meer lezen 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: