We hebben een beetje last met onze WC, wellicht moet onze septische put eens geleegd worden.

Dus, Gouden Gids en Google geraadpleegd, en iemand gebeld. En man man man, was dat de meest boertige mens ever? Kortaf, onbeleefd, niet normaal. Wie in een bedrijf neemt nu nog de telefoon op gewoon met een kortaf “hallo”?

Kijk, wij gaan ook werken. En aan de telefoon moet je beleefd zijn tegen je klanten of contacten of whatever. Daarbij, als je zelf beleefd en vriendelijk bent, krijg je (meestal toch) beleefdheid en vriendelijkheid terug. Niet zo hier dus. En ’t is niet omdat je in de stront werkt, dat je onbeleefd mag zijn. Lijkt me toch.

Gisteren ging ie komen, in de namiddag, maar om half 1 belde hij al. Dat is volgens ons boekje op de middag, niet in de namiddag. En toen was er niemand thuis. Daarna stond hij om 5u voor de deur, maar was toen ontstemd omdat er geen parkeerplaats was. Tja, bij ons is er nooit parkeerplaats, had ie maar moeten zeggen toen meneertje Mertens belde dat we plaats moesten vrijhouden. Hij is weer weggereden, met de melding dat hij de dag erna wel zou bellen.

Wel, ik heb ‘m zelf gebeld. Dat hij niet meer hoefde te komen. Zo’n urk van een vent hoef ik niet in mijn huis, god weet in welke toestand hij alles daar achterlaat. We zoeken wel iemand anders, iemand die een beetje vriendelijk kan zijn. Neh.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: