De week begon pas op paasdinsdag. Of bestaat dat niet, paasdinsdag? Het werd een beetje rommelig allemaal, de plannen liepen in het honderd. Maar daar kunnen we wel tegen. Ik weet alleen niet of ik me alles nog goed herinner.

  • Dinsdag

Ballekes in tomatensaus met pasta

Op paasmaandag viel er meer te eten bij de schoonfamilie dan we dachten (en het was lekker), dus maakte ik dan het voorziene eten klaar, maar we aten het pas op dinsdag op. Lekker makkelijk. Gek genoeg liep ik een beetje verloren doordat ik niet moest koken. Maar dat is gezeur, niewaar. Het voorziene eten kon in de diepvriezer, geen probleem, integendeel, want het vlees dat ik bij Collect & Go besteld had, was minder dan verwacht, en zo kon ik er de week nadien nog wat bijbestellen.

  • Woendag

Zoetzuur sudderpotje van kip met ananas en risone

Heel lekker Chinesig sudderpotje, waarin ik meestal wat meer groenten doe en wat minder kip dan in het recept vermeld.

  • Donderdag

Couscous, groente en vlees

Tiens. Het zegt me niks dat ik dit zou klaargemaakt hebben. Maar ik weet ook niet meer wat het dan wel was. Hm. Wacht. Hij begint te vallen. Het was nog paasvakantie hè. Jens en Lies waren niet thuis, en Milan was er ook al niet. En Janna had zin in pita. En ik had geen zin om te koken. En Nic heeft altijd zin in pita. Zodoende en zodus.

  • Vrijdag en zaterdag

Quiche

Snel en gemakkelijk en lekker: quiche met broccoli, een gele paprika draaide ik er ook bij, en gerookte zalm. Njam.

  • Zondag

Frietjes

Janna en Lies en ik gingen een dag naar Luik, en ik dacht op tijd thuis te zijn om eten te maken. Niet dus. ’s Middags hadden we frietjes gegeten in Luik, dus zijn de andere drie maar pita gaan halen. Had Milan toch nog zijn goesting. Want die was een beetje boos dat we donderdag pita gegeten hadden zonder hem, terwijl het de eerste keer was dat hij pita kon eten met een broodje, nu zijn beugel eruit is. Oeps.

  • Maandag

Venkelstoofpotje

Maak ik graag klaar, eet ik graag op. Meer moet dat niet zijn. Alleen jammer dat ik geen krielaardappeltjes had, want daar had ik vreselijk veel goesting in. Maar met pasta is dat ook lekker.

En zo raakten we de week doorgesukkeld.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: