Eigenlijk is dat helemaal niet zoals ik ben, iets lang hetzelfde houden. Iets, zijnde, bijvoorbeeld, het thema van deze blog. Ik zou graag mijn blog in een nieuw kleedje steken. Heel regelmatig zit ik eens te zoeken naar een nieuw thema (vandaag weer, nu dat wat gemakkelijker geworden is met de preview functie), maar ik vind dus niets wat ik mooi vind en voldoet aan alle eisen. Zoals daar zijn: liefst een thema met drie kolommen, met weergave van het uur waarop ik iets post, brede lay-out zodat ik niet in de problemen kom met de occasionele foto die ik post… en blijkbaar zijn dat teveel eisen. Dus blijf ik maar weer bij dit thema.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Verschillende redenen: omdat ik met Satur9’s World op wordpress.com zit, ik niet goed genoeg ben in fotografie en foto’s bewerken om bijvoorbeeld een eigen foto in de header te zwieren, omdat we momenteel niet genoeg centjes hebben om nóg een eigen domeinnaam en webspace te bekostigen… vandaar dat ik voor deze blog maar hier blijf hangen, en hoop dat er ooit een thema naar mijn goesting komt.

    Maar als je suggesties hebt… heel graag! 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: