Het ’thema’ van ons huis is, in tegenstelling tot het thema van deze blog, wel heel erg aan het veranderen. Vandaag zijn de laatste deuren beneden afgewerkt, de verf was niet schitterend (ondanks het feit dat ze duur was, volgende keer is het verf van de Gamma of zo!) en de deur in de living heeft dus 4 lagen verf gekregen (waarvan een laag primer, god in de hemel, what’s the use of primer als je er daarna nóg 3 lagen moet opleggen?). De gordijnen die er ondertussen 15 jaar hingen zijn vervangen door mooie blauwe gordijnen in vlas.

Zaterdag doen we weer verder: dan komt er glasvezelpapier in de keuken, dat we daarna gaan verven. En dan is het einde hier beneden zo’n beetje in zicht.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: