Een reeksje met “zou je liever” vragen, elke donderdag eentje. Zo van die moeilijke en/of onmogelijke dingen waar je eigenlijk geen zinnig antwoord op kan formuleren. Maar ik ga het toch eens proberen.

Ik ga voor het praktische. Geef mij maar een levenslange voorraad eten, dan heb ik meer tijd om boeken te lezen, die ik dan zelf wel koop. Ideaal.

Nog idealer als er een kok hoort bij dat eten, ha!

En jij? Eten of boeken?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

  1. Voor mij ook eten, van papier blijven we helaas niet in leven. En die boeken ja die haal ik dan wel bij de bibliotheek of het boekenkastje in de straat. Mocht de voorraad opraken verzin ik zelf een verhaal.
    Maar eten dat is noodzakelijk

  2. heel praktisch: als ik nu een levenslange voorraad boeken krijg, gaan die tegen dat ik de laatste hopelijk begin te lezen heel erg stoffig en verouderd lijken. Dus nee, af en toe nieuwe boeken lijkt me leuker.

Zeg het eens?