Vorige week had ik It Ain’t Over ’til It’s Over van Lenny Kravitz, waarop Goofball doordraaide met Never Coming Home van Sting.

Ze had mij wel goed liggen, Goofball, want ik had geen idee hoe ik hierna verder moest. Veel denkwerk deed me uitkomen bij deze vergezochte link: Sting maakte ooit deel uit van het illustere trio the Police, dus ik doe een nummer van een ander trio. Green Day, met Boulevard of Broken Dreams. Ofte rock zoals ik die graag heb: melodieus, met goede zang en backing vocals en regelmatig wat gitaarlawaai.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. De playlist wordt alsmaar interessanter.
    Momenteel luister ik naar de playlist van Dwars door de Lage Landen.
    Het nummer van Merol – Het Feest is al voorbij is een geweldige uitschieter

Zeg het eens?