Goofball waarschuwde me weer dat het tijd was voor de foto van mijn kapel, gelukkig maar, want ik was het weer vergeten. Te weinig thuis? Of komt het doordat het alarmpje in mijn agenda verdwenen was? Dat zullen we in juni weten, want het alarm werd hersteld.

Dus fietste ik op een mooie dinsdagochtend naar mijn kapelletje. Een mooie dinsdagochtend, zowaar! Het waaide wel vrij hard, en in de namiddag was het mooie weer alweer voorbij, maar ik heb toch eens een zonnige foto! Het tegenlicht speelt me nog steeds parten (voor een volgend project zal ik toch beter op de stand van de zon moeten letten), maar het is toch een lentefoto geworden met mooie wolken. Hoera!

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Tegenlicht is lastig, maar ik vind het een meditatief project om de veranderingen over een jaar te bekijken. Wellicht staat het kapelletje ook bewust zo dat het beeld tegen de zon bescherming geniet.

  2. Telkens trap ik er in en kom ik thuis met gemaakte foto’s in tegenlicht. Lastig inschatten onderweg op mijn telefoon. Maar als het jou zelfs overkomt…
    De foto van maart is mooi, in dat zachte licht. De bovenste is de mooiste, ondanks het tegenlicht!

Zeg het eens?