Vorige week had ik Bakerman van Laid Back, waarop Goofball doordraaide met One Day van Bakermat.

Vermits we goed bezig zijn met “baker” op alle mogelijke manieren, doe ik nog even verder want er is nog een klassieker die in het lijstje past: Baker Street van Gerry Rafferty. Een nummer dat bij het luisteren altijd een rukje aan mijn hart geeft, dit is voor mij mijn zus Christine van begin tot eind. Vol herinneringen, vol emotie. Vluchtige beelden die door mijn hoofd gaan, melancholie.

Maar ook gewoon een prachtig nummer.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Heel lang niet gehoord maar dit is zo’n liedje dat vooraan je muzikale geheugen verblijft. Noem de titel en de interne juke box begint te spelen. Blijft mooi.

Zeg het eens?